YOGA

                         TRONDHEIM

Nye kurs starter 11.mai på Jonsborg!  Hurra! Vi har stort nok lokale med nok avstand mellom hver deltaker og grundige rutiner på renhold. Deltakerne bruker kun egne matter og utstyr, og vi følger retningslinjer for trygg kurs-drift. Så nå er det trygt å møtes på kurs igjen. Gleder meg! 

Behagelig dame som er superflink! Mitt første møte

med yoga var hos Marit,

og jeg ble frelst ❤️

Marit er en fantastisk dyktig yogalærer! Hun evner å forklare enhver stilling sånn at man vet nøyaktig hva man prøver på. Hun har også en inspirerende balanse

på det mentale og det kroppslige. Nettyogaen med Marit har blitt ett kjært innslag i hverdagen min, jeg får tilgang til mange og varierte timer, akkurat når det passer meg. Trening, ro og fokus!

Fantastisk innføring til yoga praksis.

Behagelig læremester.

YOGA TRONDHEIM 

Kurs som vanligvis går på Yoga Smia på Reppe Søndre, starter nå i større lokaler på Jonsborg. Slik kan vi holde nok avstand mellom deltakerne. Det blir også vasket mellom hver gruppe. Velkommen til trygt yogakurs på Jonsborg.

Yogakurs Jonsvatnet fra 11.mai

    Yoga på

   Jonsborg

EASY/BASIC YOGA fra 11.mai

Kl 18.00.  Sted Jonsborg Jonsvatnet, 5 min kjøretur fra Smia

Bli med og få bedre flyt i kroppen, økt sirkulasjon, smidighet, styrke og ro med denne myke formen for dynamisk yoga. Kurset passer for deg som ønsker å bevege deg og bli litt sterkere, men som gjerne vil ta det litt mykt.

 

Vi har fokus på riktig oppbygging av stillinger, men gjør mykere overganger enn i basic timene, og legger inn mer tid til hvile mellom stillingene. Vi bruker puste-teknikk og avspennings-øvelser som hjelper kroppen ut av stress. Timen er mild og går i en meditativ flyt, så vi opplever en deilig ro gjennom og etter praksis.

 

Sted: Jonsborg  

Tid: 18.00-19.00

Pris 1630,-

Bindende påmelding sendes på sms til: 40524220 

Yang Yin (75 min klasse) fra 11.mai

Kl:19.15. Sted: Jonsborg, Jonsvatnet, 5 min kjøretur fra Smia

I dette kurset kombineres dynamisk yoga med dype strekk og avspenning. Full pakke for deg som vil jobbe litt i dybden og få god effekt av yin og avspenning.

Kurset passer best for deg som har gjort litt yoga fra før og som kjenner til solhilsen og de grunnleggende stillingene. Første del av timen er dynamisk yoga, og resten av timen med dype strekk og avspenning.

Passer for deg som ønsker å jobbe gjennom kroppen, øke styrke og smidighet samt få kontakt med nervesystemet ditt og senke stress og kortisol-nivå i kroppen.

Dette kurset går over 8 mandager.

Sted: Jonsborg

Tid: 19.30-20.45

Pris: 1720,-

Bindende påmelding sendes på sms til: 40524220

Kontakt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©ore & Heart til evig tid