Gravidyoga på Nett

Yoga for gravide på Nett

Yoga for gravide får du nå på Facebook

Graviditeten oppleves forskjellig fra person til person, vi har alle forskjellige forutsetninger og opplevelser i graviditeten.

 

Og det er helt greit.

 

Det som kan være godt, er å få litt støtte i de store forandringene kropp og sinn går gjennom. Med Gravidyoga som er mer tilpasset graviditeten, kan du få hjelp til å gjøre trygge yogaøvelser (yoga hjemme) i ventetiden og til å få litt mer ro i denne store transformasjonen.

I gruppa Baby Bump Yoga på Facebook, lærer du teknikker for å få ro i det som er. Vi  avspenner muskulatur som kan føles øm av forandringene kroppen går gjennom, gjør pusteteknikk for å roe nervesystemet og styrkende øvelser som gjør deg klar for fødsel.

Du lærer gode stillinger å slappe av i og samle krefter i og praktiske tips til avspenning mellom riene samt øvelser som forbereder kroppen sånn at baby lettere kommer ut til verden.

Med yogaøvelser og pusteteknikk opplever mange bedre kontakt med kroppen sin og dette gir en trygghet i både graviditeten og under fødselen.

 

Kroppen din vet hva den skal, og jobben din er å bli trygg på akkurat dette, roe litt ned og samle overskudd samt forberede deg fysisk og mentalt til det som kommer.

Gravidyoga med fødselsforberedende yogaøvelser kan hjelpe deg å få bedre kontakt med kroppen din, bli tryggere på fødselen og få mer overskudd til tiden med den nye babyen i livet ditt.

Graviditet - Yoga i Ventetiden

Ta vare på deg selv i den største forandringen den friske menneskekroppen kan gjennomgå!
Det er ikke alle yogaformer som passer den gravide kroppen, og ikke alle yogainstruktører er klar over dette. Du bør så tidlig som mulig ta hensyn til forandringer som oppstår både i ledd og fester, forandring i tyngdepunkt, forandring i holdning, blodsirkulasjon, puls og trykk samt utfordringer som noen får i forhold til kvalme, halsbrann og svimmelhet. En hot yoga time på treningsstudio, en dyp yin eller en dynamisk praksis med twist og inversions er ikke å anbefale. Gjør trygg og god yoga som hjelper deg i ventetiden.

Tid til baby i magen

Vi trenger ro og trygghet på en annen måte i graviditeten. Hormoner, tanker og følelser omstilles til den store oppgaven det er å bli mamma. Men det er ikke alltid lagt opp til at disse forandringene blir tatt hensyn til i hverdagen vi lever i og gjennom jobb. Med yoga-praksis setter vi av tid til både egen kropp, forventninger og tanker, og til å knytte bånd med baby i magen samt forberede kropp og sinn til fødsel. Denne store forandringen koster mye energi både mentalt og fysisk, og både du og den lille trenger rolige stunder å bare være sammen i.

Trygg undervisning

Marit fra Heart Core Yoga har mange års erfaring som yogalærer og brenner for at alle skal få utbytte av yogaens teknikker. I begge graviditetene har hun selv opplevd stort utbytte av øvelser og pusteteknikk fra yoga, og vet av erfaring hvor viktig det er å ta vare på kroppen gjennom svangerskapet.
Dessverre ser hun at det å ta godt vare på seg selv må læres av mange, og at vi ikke lever i en kultur der det naturlig legges opp til mer ivaretakelse av de som bærer nytt liv i magen. Derfor ble dette kurset til, for å fremme mer selv-kjærlighet og trygghet i prosessen mot å bli mor.

Bli med på kurs du og!

Bli sterkere.

Opplev mere ro.

Lær avspenning.

Lær pusteteknikk.

Lær styrkende øvelser.

Følg yogasessions på video:

Easy Yoga for gravide.

Yin Yoga for gravide.

Basic yoga for gravide.

Følg guidet avspenning på lydfil.

Følg 8 instruksjonsvideoer med øvelser og forskjellige teknikker.

Få 12 yogasessions fra Baby Bump Yoga på FB med i kurset.

Bruk videoene så mange ganger du vil, og tilpass praksisen etter 

behov.

Masse deilig yoga der du er, når du trenger det 

 

Velkommen til Gravidyoga på Nett

Kontakt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©ore & Heart til evig tid