Gravidyoga Trondheim

Gravidyogakurs i Trondheim og tilgang til Yoga for gravide på Nett

Lær gode yogaøvelser for gravide, pusteteknikk for å roe ned, avspenningsøvelser og styrkende øvelser både i gruppe og via nett. Kurs over 6 ganger. Ubegrenset tilgang til onlineyoga for gravide, gravidyoga ressurser og kontakt med lærer via lukket FB gruppe i tillegg til kurskveldene på Yogasmia i Trondheim.

Ikke alle yogaøvelser er bra i graviditeten, og man kan ikke satse på å gjøre alt man pleier, bare det ikke gjør vondt.

 

Kroppen går gjennom enorme forandringer i graviditeten, og det er viktig å ta hensyn til disse og tilpasse praksisen deretter. Derfor anbefaler vi å følge et yogaopplegg for gravide i svangerskapet, slik at du ikke pådrar deg ubehag, eller trigger problematikk som du prøver å forhindre med å praktisere yoga i utgangspunktet.

Graviditeten oppleves forskjellig fra person til person, vi har alle forskjellige forutsetninger og opplevelser i graviditeten. Og det er helt greit.

Mange opplever at de kunne trengt litt mer støtte i ventetiden, litt mer tips og kanskje litt mer omsorg da de store forandringene kan føles litt ensomme å sitte med til tider. Dette kurset er også skapt for at du som deltaker skal føle deg ivaretatt og sett utover timene. Vi har 6 kurskvelder med oppmøte, og du får ubegrenset tilgang til våre nettressurser med kontakt-mulighet til kursholder Marit Sommervold under hele kurs-perioden.

Du lærer du gode teknikker for å styrke kroppen trygt i graviditeten, vi forbereder oss mentalt og noe fysisk til fødsel, lærer pusteteknikk og anspennings-teknikker som er gode å ha, og vi har fokus på opplevelsen av graviditeten, forventninger og prosessen du går gjennom slik at du føler deg trygg på det som kommer. Det er også viktig å føle at det er rom og tid til å connecte med baby som kommer til verden om ikke lenge, så det har vi også guidet avspenning og meditasjon til.

Til kurset trenger du en yogamatte og en bolster.

En bolster kan du enkelt lage selv ved å rulle sammen en sprinkelseng madrass ( barnesengmadrass), og lage et trekk til den, om du ikke ønsker å kjøpe en et sted. Jysk har madrasser til 100kr, så det blir mye billigere enn å køpe en yogabolster.

Ellers er det bare å møte i bevegelig tøy, uten å ha spist tungt før praksisen. ( Da blir det dårlig plass i magen, og du kan merke det underveis med halsbrann elelr annet ubehag).

Kurset starter torsdag 24.oktober og går over 6 torsdager kl 18.45-19.45. Pris 1630,-

Det er kun 12 plasser på yogakurset for gravide, da vi har fokus på god oppfølging av hver og en.

Adresse Osvegen 60, på gården Reppe Søndre i Trondheim. Gratis parkering.

Ta kontakt på sms til 40524220 ved spørsmål eller påmelding.

Varmt velkommen til kurs.

Marit Sommervold

Kontakt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©ore & Heart til evig tid