Yoga og helse på nett

Yoga på nett for bedrift.

Få god og trygg yogaundervisning der du er, når du trenger det.

Gruppe fra bedrift kan fint bruke de eksisterende tilbudene, Heart Core på Nett

&

Kurset: Yang Yin Yoga i en utfordrende tid.

Pris på gruppe 5 pers gir 5% avslag

10 pers 10% avslag , 25 gir 25% avslag osv.

For eget tilbud til din bedrift, med direktesending i lukket gruppe eller på platform dere allerede har, ta kontakt på sms til 40524220.

Ta vare så lenge.

Marit

Supert tilbud💗 Treningen skaper flyt i kroppen, gir energi og holder meg myk og smidig. Perfekt å slippe tidspress, bilkø og stress. Trening hjemme i stua er å anbefale- og spesielt med Marit. Dette er både trening og coaching i ett👍💗😁

Er så fornøyd med dette tilbudet Marit. Jeg opplever å få god veiledning gjennom praksisen, du er veldig flink til å forklare og vise hvordan øvelsene skal gjøres, og informere om eventuelle alternative stillinger. Da jeg startet opplevde jeg at du både ivaretok meg som nybegynner og utfordret meg til å prøve nye ting. Og det beste med tilbudet er at jeg kan gjøre yogapraksis med god instruksjon når det passer meg, og jeg kan velge time både ut fra lengde og vanskelighetsgrad og hva jeg trenger til enhver tid. Samtidig kommer det nye timer hver uke - noe jeg syns er motiverende! Tuuuusen takk!!!

Jeg er også veldig takknemlig for heartcore nettyoga. Jeg har vært med i et år nå, og blitt helt avhengig. Synes du er så flink til å forklare stillingene, og det er fint å kunne komme med spørsmål når noe er vanskelig. Det å ha så mange timer å velge mellom gir stor frihet og muligheter til å gjøre yoga ofte. På fulle dager kan jeg finne meg en 15 minutters praksis og likevel kjenne den gode yogafølelsen. Yoga har helt klart gitt meg økt styrke og fleksibilitet, både mentalt og fysisk. 

Kontakt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©ore & Heart til evig tid