Yang Yin Yoga - Yoga mot stress

Oppstart 19.september

Tid: torsdager kl 20.00 - 21.00

Kurs over 8 ganger.

Sted Osvegen 60. gratis parkering.

Pris 1630,-

Påmelding på sms til 40524220

Høy puls og stress.

Stresshodepine.

Stress og engstelse eller angst.

Bekymriner og stress.

Tidspress og stress.

Kronisk stress.. 

Forbigående stress.

Post traumatisk stress

Stress kommer i mange former, men det som er sikkert er at det både er veldig ubehagelig å gå med og usunt over tid.

Fysisk tærer det på kroppen å være i fight or flight mode, det kan bli vanskelig å nyte dagene, sove godt, tenke klart og ha overskudd til å være sosial med venner og familie.

Fysisk kan vi bli stiv og stram i muskulaturen, få ondter og betennelsestilstander, noen ganger stresshodepine. Kanskje gjør stressfølelsen at vi ikke lander når vi legger hodet på puta om kvelden, at vi svever litt over madrassen,- klar for action.

Veldig slitsomt å ha det sånn. Yang Yin Yoga mot Stress i Trondheim kan være din medisin mot stress, enkel yoga for nybegynnere og for litt øvet.

Yang Yin Yoga har blitt et veldig populært kurs, fordi det hjelper mange å oppleve mer ro samtidig som kroppen får jobbet litt. Vi blir kvitt stress i kroppen, (stress-hormoner,) og får teknikker som hjelper oss ut av kronisk stress for de som sliter med det. Mange vet ikke at stresset de opplever har blitt kronisk før de opplever å lande skikkelig ned i matta eller senga om kvelden, kjenne at skuldrene gir slipp, at pulsen endelig roer seg og følelsen av engstelse smelter bort. Kanskje er det måneder eller år siden sist, og en yoga-seesion med riktig oppbygging hjalp de endelig å lande.

Det er beskrivelser jeg har fått av deltakere på yogakurs både i Trondheim og i Oslo området.

Å gå med stress lenge, det blir vi syke av. Mange kjenner på dette og søker etter gode metoder for å få senket stressnivået sitt. Jeg har opplevd at hjerte leger, kirurger, psykologer og fysioterapeuter har sendt sine pasienter på kurs til meg for å få senket stressnivået sitt.

Det er ingen andre som kan gjøre det for oss. Vi må hacke nervesystemet vårt, forholde oss til saken og ta et valg om at sånn vil vi ikke ha det lenger. Og det lærer du gode teknikker for på yoga mot stress på Yogasmia på Reppe.

Alle trenger metoder og teknikker for stressreduksjon.

 

De fleste opplever stress i hverdagen som en belastning som påvirker det meste vi gjør når det inntreffer. Men hva om det finnes en enkel medisin mot stress?

Yoga mot stress i Trondheim, er satt sammen for at du effektivt skal få tilgang til og få brukt teknikker som hjelper deg å roe ned, senke pulsen og skuldrene og oppleve om ikke stressmestring,-  så STRESS-SMELTING med enkle yogaøvelser, pusteteknikker, mentale øvelser og avspenning.

 

Første del av timen er dynamisk yoga, solhilsen, stående stillinger, balanse, kjerne og pusteøvelser. I andre del av timen er målet å gi mest mulig slipp på kroppen, hjelpe kroppen ut av adrenalin tilstand, aktivere det parasympatiske nervesystemet som har størst betydning for kroppens indre miljø.

Vi roer ned med yin yoga, yoga pust og dype strekk. Vi avspenner både fysisk og mentalt.

En enkel og effektiv måte å redusere stress: yogaens mest effektive medisin mot stress er yin formen, men mange trenger å jobbe litt fysisk for å få iboende stress ut av kroppen før de klarer å lande godt på matta. 

Derfor er yoga mot stress med denne Yang Yin formen så effektiv.

Dynamisk yoga som får opp sirkulasjonen og renser ut dagens stress og belastninger, før dypere stress smelting skjer i deilig ro gjennom yin delen av timen.

 

Vi låser opp for litt grundig "housekeeping" rett og slett, bare ved å bruke pusteteknikk og avspenningsteknikker for å aktivere riktig del av det autonome nervesystemet. Vi tøyer godt i muskler og bindevev, og har etter timen jobbet oss gjennom kroppen med dynamisk varmende praksis og beroligende kjølende yin.

De fleste blir sittende eller liggende og vil helst bare bli i tilstanden praksisen bringer de til.

Endelig ro - endelig den gode følelsen.

Dette er et godt yogakurs i Trondheim for deg som er nybegynner i yoga eller har litt erfaring fra før. Bli med og lær gode teknikker mot stress som du også kan bruke hjemme.

Hjertelig velkommen til kurs i yoga mot stress i Trondheim , Yogasmia Reppe Søndre

Kontakt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©ore & Heart til evig tid