Ryggskole Yoga Januar 2020 Trondheim

Nytt Yogakurs for rygg i Trondheim - Lær yogateknikker for ryggen - Alternativ ryggskole

Rygg Yoga med erfaren yogalærer i Trondheim. Mer overskudd med en sterkere og mykere rygg. Passer alle nivå.

Oppstart Ryggyoga Trondheim:

6.januar 17.30-18.30  Kurs over 8 ganger. Pris: 1630,-

Sted:

Yogasmia Reppe Søndre, Osvegen 60, Gratis Parkering og Fyr på Peisen.

Innkjøring bak låven.

Påmelding og spørsmål sendes på SMS til 40524220, obs: bindende påmelding.

Veldig mange sliter unødvendig med ryggsmerter. Smerter som legen kaller muskulære, som altså ikke oppstår fordi man har pådratt seg en skade eller sliter med alvorlig feilstilling i skjelettet.

Arbeidsstilling, svak kjernemuskulatur, statisk arbeid, oppbygging av holdning helt fra fotsålene og opp gjennom kroppen, stress, vonde tanker, søvn-vansker, for mye ansvar, det å gi mye omsorg og få lite selv (eks: omsorgsyrker), ensomt ansvar (eks: lederstillinger), stress på jobben (eks: en ekkel sjef) , lite tid til seg selv, problemer i paradis og mye, mye mer kan påvirke hvordan vi har det muskulært i kroppen vår.

Ryggsmerter på grunn av dårlig sirkulasjon, svake muskler og feil holdning skiller ikke på stressfaktorer som påvirker muskulaturen. Sliter du med vond rygg, nakke og skuldre, så vet du at stress,- uansett årsak, kan forverre symptomene dine og definere om dagen din blir god eller smertefull.

I yoga ser vi på det fysiske og det følelsesmessige i helhet, og pleier både kropp og sinn med myke øvelser for å styrke kroppen, med riktig tøying for å åpne lukkede områder som dermed har mindre energi og sirkulasjon. Slik får mange bukt med ryggsmerter og fortsetter å bruke yoga som egenterapi og forebygging mot å få nedsatt funksjon i hverdagen. 

Selv har jeg en ryggskade som kiropraktor og lege mente jeg måtte ha behandling for 3 ganger om uken resten av livet, men fortsatt kunne risikere å kun klare å jobbe 30-50%. Skaden gjør at musklene alltid spenner seg og stress og statisk arbeid er "killere" for ryggen min.

Jeg driver i dag, 7 år etter,  fulltid med yoga, og fungerer også derfor. Så dette kan jeg stå inne for at gjør kroppen godt!

Hovedfokus i Yoga for ryggen er holdning og det å bære kroppen riktig, lære å lese ryggens signaler, styrke kjernemuskulatur, og øke smidighet og sirkulasjon i typisk spente områder.

 

Vi lærer også å undersøke forskjeller i sidene i egen kropp, som vi deretter kan tilpasse øvelser for å rette opp i, og vi tar hensyn til triggere og tenker gjennom forandring vi kan og bør skape for å få det bedre og minke belastning som trigger smerter i ryggen.

Vi lærer avspenningsteknikker som hjelper kroppen ut av adrenalin tilstand og inn i dyp ro, som gir kroppen rom og tid til "opprydning og husarbeid", noe som demper betennelsestilstander i kroppen, og som kan hjelpe oss å oppnå bedre søvn.

Alt som hjelper oss å få bedre flyt og mer ro vil kunne hjelpe mot muskulære ryggsmerter. 

Yoga har mange gode og velprøvde teknikker for pleie av kropp og sinn, så dette er vel verdt et forsøk for deg med ryggproblemer.

Oppstart Ryggyoga Trondheim:

 

6.januar 17.30-18.30  Kurs over 8 ganger. Pris: 1630,-

Sted:

Yogasmia Reppe Søndre, Osvegen 60, Gratis Parkering og Fyr på Peisen.

Innkjøring bak låven.

Påmelding og spørsmål sendes på SMS til 40524220, obs: bindende påmelding.

Velkommen til Ryggyoga på Yogasmia Reppe Søndre

Kontakt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©ore & Heart til evig tid