Uten navn-2.png

 Trondheim Yoga

Yogakurs i Trondheim mai 2020

Behagelig dame som er superflink! Mitt første møte

med yoga var hos Marit,

og jeg ble frelst ❤️

Easy Basic

Marit er en fantastisk dyktig yogalærer! Hun evner å forklare enhver stilling sånn at man vet nøyaktig hva man prøver på. Hun har også en inspirerende balanse

på det mentale og det kroppslige. Nettyogaen med Marit har blitt ett kjært innslag i hverdagen min, jeg får tilgang til mange og varierte timer, akkurat når det passer meg. Trening, ro og fokus!

Yoga For Rygg

Fantastisk innføring til yoga praksis.

Behagelig læremester.

Yang Yin

Les mer her for nye kurs i Trondheim mai 2020:
YOGA-WORKSHOP 23.JANUAR:
_21A8689.jpg

Bli med og få et innblikk i hva yoga er og hva det kan gjøre for deg med denne  workshopen på Yogasmia på Reppe Søndre. Du får prøve dynamsk yoga, pusteteknikk, yin yoga og avspenningsteknikker. Første time består av kort intro, så dynamisk praksis for å få igang flyten i kroppen. Så holder vi ca 30 min prat om hva yoga er , hvor du kan stille spørsmål g få svar, før vi avrunder med dype strekk og avspenning med en yin session.

Sted: Osvegen 60. Tid: 18.00-20.30. Pris: 370,-

Bindende påmelding sendes på sms til: 40524220

Ryggskole med yoga, yoga for rygg Trondheim 

Oppstart 6.januar kl 17.30-18.30

Kurs over 8 ganger

Pris 1630,-

Spørsmål og påmelding sendes på sms til:

40524220

Mange sliter unødvendig mye med rygg og nakkesmerter.

Mye kan forbedres med riktig trening, bedre holdning, sterkere kjernemuskulatur, avspenning og fokus på hva som trigger smertene.

Såfremt vi ikke har skader som forhindrer oss i å trene.

I dette kurset lærer du å bære kroppen riktig fra fotsålene og opp, vi styrker kjernemuskulatur, tøyer godt og avspenner med gode teknikker for det.

 

Pusteteknikker er også gode for å øke tilstedeværelse i kroppen, og på den måten få kontakt med områder som kanskje spenner seg uten at du legge merke til det.

Passer for nybegynnere og de med litt erfaring fra yoga fra før.

Basic - Introduksjonskurs Yoga Trondheim. 

Oppstart 30. januar 17.30-18.30

Kurs over 8 ganger. Sted Osvegen 60.

Pris 1630,-

Spørsmål og påmelding sendes på sms til:

40524220

KURS I BASIC YOGA FRA 30. JANUAR:

 

Bli med og lær dynamisk yoga med riktig oppbygging av stillingene, overganger og pusteteknikk.

 

Et godt teknisk fundament fra start, forandrer opplevelsen av yogapraksisen og gir deg et stødig og trygt grunnlag og  for å trene trygt med yoga og for å få en varig praksis uten skader og uvaner.

 

Mange som prøver yoga tenker at det ikke har virkning, at det ikke skjer noe i kroppen. Det er på grunn av manglende instruks i hva de egentlig skal gjøre, og det får du skikkelig oppfølging med på dette kurset.  Bli sterkere, smidigere, få bedre holdning og føl mere ro  med dette kurset som går over 8 ganger fra torsdag 30.januar. Ikke kurs i vinterferien. 

Yang Yin Yoga - et kurs som hjelper deg å lande.

Oppstart 30.jan 18.45-20.00

Kurs over 12 ganger 

Pris 1630,-

Spørsmål og påmelding sendes på sms til:

40524220

YANG-YIN YOGA FRA 30. JANUAR:

I dette kurset kombineres dynamisk yoga med dype strekk og avspenning. Full pakke for deg som vil jobbe litt i dybden og få god effekt av yin og avspenning. Kurset passer best for deg som har gjort litt yoga fra før og som kjenner til solhilsen og de grunnleggende stillingene. Du trenger ikke mye erfaring, men praksisen varer 75 min, første del i en god flyt i 45 min i en god flyt av dynamisk yoga, og resten av timen med dype strekk og avspennng. Passer for deg som ønsker å jobbe gjennom kroppen, øke styrke  og smidighet samt få  kontakt med nervesystemet ditt og senke stress og kortisolnivå i kroppen.

 

Dette kurset går over 12 torsdager. Ikke kurs i vinterferie eller påskeferie. Sted: Osvegen 60. Tid: 18.45-20.00. Pris:-2440,- Bindende påmelding sendes på sms til: 40524220

Gravidyoga, onlineyoga for gravide! 

Fortløpende opptak i gruppa.

Pris inngang og fri bruk i 6 md 599,-

Går du på kurs på Yogasmia, så er det GRATIS inngang.

Kurset inkluderer ubegrenset bruk av nettressurser og yogavideoer for gravide

i lukket gruppe på Facebook.

Spørsmål og påmelding sendes på sms til:

40524220

Ikke alle yogaøvelser passer for gravide, det er ganske mange hensyn å ta som folk ikke kjenner til eller nødvendigvis kjenner på kroppen heller.

I dette kurset lærer du å praktisere yoga trygt i svangerskapet, så det hjelper deg både fysisk og mentalt i ventetiden.

​Gravid-yoga er fantastisk når det gjøres riktig.

Du lærer styrkende øvelser som gjør deg sterk og utholdende til fødselen, vi gjør øvelser for å få god kontakt med pusten, lærer å roe ned og avspenne kroppen, lærer å ta kontroll over bekkenbunnen din, både ved å aktivere og avspenne.


Vi tar oss tid til å være, kjenne på hvordan vi har det og connecte godt med baby i magen. Og har fokus på opplevelsen av å vente et nytt liv, hvor viktig det er å ta vare på og pleie seg selv litt i ventetiden.

Bruk kurset som støtte i graviditeten og forberedelse med yoga til fødsel.

Passer alle nivå.

Yoga mot Stress Trondheim Nytt kurs ved etterspørsel

Ønsker du plass på neste kurs, send sms.

Pris 1630,-

Spørsmål eller påmelding sendes på sms til:

40524220

Mange opplever at stress påvirker hverdagen, søvnkvalitet,

evnen til å glede seg over enkle ting, kroppen, muskulaturen,

- , Stress påvirker livskvaliteten vår.

På kurset Yoga Mot Stress ser vi på stress triggere, hvordan det oppleves i kroppen, og lærer teknikker for å dempe stressreaksjon, undersøker tankemønstre som påvirker stressnivået vårt, og rett og slett jobber stresset ut av kroppen. Vi gjør dynamiske øvelser og pusteteknikk i første halvdel av timen og bruker andre halvdel på dype strekk og avspenning. 

Dette kurset er mildt oppbygd og passer derfor nybegynnere og de som ønsker mer fokus på å roe ned enn å jobbe hardt i yogapraksisen.

Litt skal vi jobbe for å få igang sirkulasjonen i kroppen, men mest skal vi bruke pust og mild flyt for å hacke nervesytemet og implementere litt ro.

Kontakt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©ore & Heart til evig tid