Kontakt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©ore & Heart til evig tid

Yoga og helse på nett

Nytt År og nye Muligheter-

Du trenger ikke reise til India for å finne deg selv, det kan du gjøre hjemme i stua di.

Få god og trygg yogaundervisning der du er, når du trenger det.

Få gode tips til bedre helse, en sterkere og smidigere kropp og få ny inspirasjon til å leve sunnere med mer plantebasert kost. 2020 er året for å bli den beste utgaven av deg! 

Ville det ikke vært digg å høre til ei et lite samfunn som har like interesser som deg?

Ville det kjennes godt å prioritere deg selv og helsa di fra starten på det nye året?

Fra januar 2020 utvider vi tilbudet i Heart Core Yoga på Nett. Du får tilgang til alt videomateriale som ligger ute fra tidligere undervisning, og du får program du kan følge for å optimalisere helsa di, tone opp kroppen så den blir sterk og smidig og får ukentlige tips, oppgaver og inspirasjon du kan velge å følge når det passer deg og til den grad du ønsker.

Kropp og sinn hører sammen, og vi har veldig godt av å kultivere gode tanker for å skape det livet vi ønsker, på lik linje med at vi trenger gode næringsstoffer for å bygge kroppen vår. 

Både fysisk, mental og spirituell næring påvirker helsa vår. 

Disse aspektene dekker vi i de forskjellige uke-temaene som lanseres hver torsdag.

Opplev magien det er å transformere cellene i kroppen, nerve-responsen og tankemønstrene dine og  puste-frekvensen din med yoga, kost, bevissthet og pusteteknikk. Transformer tilværelsen din med denne dyptgående praksisen. 

Kom ut av stress og inn i selvpleie med gode rutiner og et lite samfunn å støtte deg på i FB gruppa

Heart Core Yoga på Nett

Inngang i 3 md koster 799,-

For 266 kr i md  kan du ta en yogatime daglig, bruke avspennings videoer, lære nye rutiner for å styrke kroppens funksjoner som detox og fornyelse, og starte det nye året med mer overskudd og bedre følelse i kropp og sinn.

Utvidelsen av tilbudet inngår i den gamle prisen for kun yoga-videoene, så nå får du både tilgang til over 150 yoga-videoer og det nye materialet som kommer ut hver torsdag i første kvartal 2020.

Vi starter med å lage et opplegg som passer for ditt behov i første sending. Jeg blir tilgjengelig torsdager i gruppa til å svare på spørsmål og ta imot ønsker om tema som skal dekeks grundigere.

Varmt velkommen til nytt konsept!

Supert tilbud💗 Treningen skaper flyt i kroppen, gir energi og holder meg myk og smidig. Perfekt å slippe tidspress, bilkø og stress. Trening hjemme i stua er å anbefale- og spesielt med Marit. Dette er både trening og coaching i ett👍💗😁

Er så fornøyd med dette tilbudet Marit. Jeg opplever å få god veiledning gjennom praksisen, du er veldig flink til å forklare og vise hvordan øvelsene skal gjøres, og informere om eventuelle alternative stillinger. Da jeg startet opplevde jeg at du både ivaretok meg som nybegynner og utfordret meg til å prøve nye ting. Og det beste med tilbudet er at jeg kan gjøre yogapraksis med god instruksjon når det passer meg, og jeg kan velge time både ut fra lengde og vanskelighetsgrad og hva jeg trenger til enhver tid. Samtidig kommer det nye timer hver uke - noe jeg syns er motiverende! Tuuuusen takk!!!

Jeg er også veldig takknemlig for heartcore nettyoga. Jeg har vært med i et år nå, og blitt helt avhengig. Synes du er så flink til å forklare stillingene, og det er fint å kunne komme med spørsmål når noe er vanskelig. Det å ha så mange timer å velge mellom gir stor frihet og muligheter til å gjøre yoga ofte. På fulle dager kan jeg finne meg en 15 minutters praksis og likevel kjenne den gode yogafølelsen. Yoga har helt klart gitt meg økt styrke og fleksibilitet, både mentalt og fysisk.