Kontakt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©ore & Heart til evig tid

                                   YOGA

                         TRONDHEIM

  YOGASMIA REPPE SØNDRE - YOGALÅVEN ENGELSÅSEN 

Behagelig dame som er superflink! Mitt første møte

med yoga var hos Marit,

og jeg ble frelst ❤️

Marit er en fantastisk dyktig yogalærer! Hun evner å forklare enhver stilling sånn at man vet nøyaktig hva man prøver på. Hun har også en inspirerende balanse

på det mentale og det kroppslige. Nettyogaen med Marit har blitt ett kjært innslag i hverdagen min, jeg får tilgang til mange og varierte timer, akkurat når det passer meg. Trening, ro og fokus!

Fantastisk innføring til yoga praksis.

Behagelig læremester.

YOGA I TRONDHEIM VÅR 2020

YOGASMIA REPPE SØNDRE

EASY/BASIC YOGA fra 9.mars: 17.30 - 18.30

Bli med og få bedre flyt i kroppen, økt sirkulasjon, smidighet, styrke og ro med denne myke formen for dynamisk yoga. Kurset passer for deg som ønsker å bevege deg og bli litt sterkere, men som gjerne vil ta det litt mykt. Vi har fokus på riktig oppbygging av stillinger, men gjør mykere overganger enn i basic timene, og legger inn mer tid til hvile mellom stillingene. Vi bruker pusteteknik og avspenningsøvelser som hjelper kroppen ut av stress. Timen er mild og går i en meditativ flyt, så vi opplever en deilig ro gjennom og etter praksis. Ikke kurs 2.påskedag. Sted: Osvegen 60. Tid: 17.30-18.30 Pris 1630,- Bindende påmelding sendes på sms til: 40524220 

KURS I BASIC Flow 1 YOGA fra 9.mars

På dette kurset fortsetter vi med riktig oppbygging av stillingene, overganger og pusteteknikk.

Et godt teknisk fundament fra start, forandrer opplevelsen av yogapraksisen og gir deg et stødig og trygt grunnlag og  for å trene trygt med yoga og for å få en varig praksis uten skader og uvaner. Mange som prøver yoga tenker at det ikke har virkning, at det ikke skjer noe i kroppen. Det er på grunn av manglende instruks i hva de egentlig skal gjøre, og det får du skikkelig oppfølging med på dette kurset.  Passer for deg som har vært med på dynamisk yoga før. Bli sterkere, smidigere, få bedre holdning og føl mere ro  med dette kurset som går over 8 ganger fra mandag 9.mars. Ikke kurs 2.påskedag. Sted: Osvegen 60. Tid:18.45-19.45. Pris: 16.30-

 

Bindende påmelding sendes på sms til: 40524220 

Yang Yin fra 9.mars

I dette kurset kombineres dynamisk yoga med dype strekk og avspenning. Full pakke for deg som vil jobbe litt i dybden og få god effekt av yin og avspenning. Kurset passer best for deg som har gjort litt yoga fra før og somkjenner til solhilsen og de grunnleggende stillingene. Første del av timen er dynamisk yoga, og resten av timen med dype strekk og avspenning. Passer for deg som ønsker å jobbe gjennom kroppen, øke styrke og smidighet samt få  kontakt med nervesystemet ditt og senke stress og kortisolnivå i kroppen.

Dette kurset går over 8 mandager. Ikke kurs 2.påskedag. Sted: Osvegen 60. Tid: 20.00-21.00 Pris:-16.30 Bindende påmelding sendes på

 

sms til: 40524220

YOGALÅVEN ENGELSÅSEN GÅRD
Introworkshop - passer nybegynnere og de med litt erfaring

YANG YIN YOGAKURS OG INNGANG YOGA PÅ NETT 3 MD

Introtilbud med gratis nettyoga til en verdi av 799,-

Bli med på 90 min intro til yang yin yoga søndag 22.mars kl 13.00 på Yogalåven på Engelsåsen

gård. Passer nybegynnere og deg som har gjort litt yoga fra før. (25.mars har vi oppstart av 8 ukers kurs) Her får du prøve en kombinasjon av mild dynamisk yoga med pust, styrke og balanse-øvelser, samt dype strekk og avspenning med yin yoga. Du trenger egen matte og bevegelig tøy for å delta. Første del av session forbereder nervesystemet vårt til enklere å roe ned når vi kommer til yin delen av timen. Bli med og lær litt om hvordan de forskjellige teknikkene vi bruker hjelper oss ut av adrenalin tilstand og inn i en deilig ro, samt hvordan denne roen faktisk kan hjelpe både immunsystemet ditt og bremse aldring i kroppen. Yoga er en gammel form for pleie av kropp og sinn, og vi bruker fysiske øvelser til å styrke kroppen og øke smidighet, samt pust og avspenning for å lande, føle mer ro, kanskje få bedre nattesøvn og jevnt over bare får det bedre.

Spørsmål og påmelding sendes på sms til 40524220.

Husk bindende påmelding.

Velkommen til yogakurs på låven. Engelsåsen 389, Jonsvatnet.

Yang tin Yogakurs over 8 ganger fra onsdag 25.mars på yogalåven kl 18.00 - 19.15

Vi bruker dynamiske øvelser til å varme og styrke kroppen, øke sirkulasjon, jobbe med balanse og smidighet i første halvdel av timen, før vi går over til yin.

Yin yoga går på dype strekk og avspenning, og kroppen er gjennomarbeidet og varm, og du føler en god ro og flyt før vi starter med yin delen. Det magiske med denne kombinasjonen, er at du får alt det gode fra dynamisk yoga samt er bedre forberedt til å nå inn dypere i nervesystemet med puste og avspenningsteknikker gjennom siste del av timen.

Teknikkene vi bruker hjelper kroppen ut av adrenalin tilstand, og dermed får den ro til "forefallende husarbeid" som hjelper immunsystemet, som hindrer tidlig aldring grunnet stress og som gir oss mere overskudd, bedre fokus og mere ro.

Du trenger egen yogamatte og bevegelig tøy for å være med på kurset.

Om du ønsker å bruke nett tilbudet, trenger du en FB profil.

Spørsmål og påmelding sendes på sms til 40524220.

Husk bindende påmelding.

Velkommen til yogakurs på låven. Engelsåsen 389, Jonsvatnet.