Kontakt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©ore & Heart til evig tid

 

Nett

yoga

Ny launch og tilbud på Yoga på Nett i høst!

Siste periode Nettyoga på FB til 599,- (orginalpris 799,-) Online Yoga på Norsk

Få tilgang til 150 yogavideoer ut 2019 til redusert pris nå, Yoga nybegynner, Yin, Yang Yin og Easy Yoga

Passer alle nivå.

 

Yoga der du er, når du trenger det - send forespørsel hit for å delta:

Vi jobber med å kategorisere alle videoene fra halvannet år med direktesendte yogavideoer i gruppa Heart Core Yoga på Facebook, og spiller inn nytt materiale i form av minikurs som slippes snart. 

Vi har minikurs i:

Yoga Hodestående

Yoga mot Stress

Yoga for hofter og mye mer :)

Vi har også et spesialkurs for Yoga i graviditeten med fødselsforberedende øvelser og Gravidyoga videoer med forskjellige tema.

Foreløpig er vår nettyoga eller online yoga fortsatt på facebook, da vi vil ha best mulig resultat før vi sjøsetter det nye yogastudioet på nett. Mange snakker om at vår yoga på nett er best, men alle er forskjellige og søker forskjellige undervisningsformer og lærer typer. I over 150 norske yogavideoer i gruppa Heart Core Yoga på Nett på Fb, finner du yoga for nybegynnere, yin yoga, dynamisk yoga, korte sessions, lange sessions og mange forskjellige tema.

Du finner yoga for å roe ned, yoga for hofter, yoga for skuldre, yoga for stressreduksjon og mange andre tema formidlet med en tydelig og trygg stemme av yogalærer med lang erfaring. Vi har mye fokus på korrekt oppbygging og en del videoer er spesielt myntet på kjerneøvelser (core øvelser), som er alfa omega for en sunn og sterk rygg og holdning, samt for å lære yoga hjemme til en trygg og god opplevelse.

Kanskje søker du et treningsprogram for økt bevegelighet, smidighet, styrke, balanse og kjernemuskulatur. Her for du  alt det, med yogaens filosofi som bakteppe. Dette er fitness for både kropp og sjel.

Alle timene er bygd opp så du ikke trenger å planlegge mer enn å rulle ut matta og bli med fra start, det kreves ingen yogaoppvarming eller annen forberedelse

Du scroller gjennom videoer i gruppa, velger etter lengde og tema - en enkel måte å gjøre online yoga på norsk, og nok yogavideoer til at du kan gjøre noe nytt gjennom hele perioden, eller kanskje du finner deg noen favoritt tema å følge.

I gruppa kan du kontakte meg på inbox om du har spørsmål til noe i praksisen. 

Så dette er yoga på nett med oppfølging, trygg yoga hjemme eller på yogahytta di om du skulle ha et slikt sted for hånden å nyte yoga-praksisen din.

Følg med for masse bra yoga i forskjellig lengde og med forskjellig tema, som du enkelt kan velge i når nettsiden er oppe og klar :)

Foreløpig er Gravidyoga kurset ferdig og du finner noe gratis materiale på you tube som videoen under:

Gratis gravidyoga på nett, trygg online yoga for gravide: