Kontakt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©ore & Heart til evig tid

Ekstra Yogakurs Trondheim Høst!

Behagelig dame som er superflink! Mitt første møte

med yoga var hos Marit,

og jeg ble frelst ❤️

Marit er en fantastisk dyktig yogalærer! Hun evner å forklare enhver stilling sånn at man vet nøyaktig hva man prøver på. Hun har også en inspirerende balanse

på det mentale og det kroppslige. Nettyogaen med Marit har blitt ett kjært innslag i hverdagen min, jeg får tilgang til mange og varierte timer, akkurat når det passer meg. Trening, ro og fokus!

Fantastisk innføring til yoga praksis.

Behagelig læremester.

(Godt) Voksen Yoga:

Oppstart 16.september

Tid mandager 11.00- 12.00.

Kurs over 8 mandager

Sted: Osvegen 60. Gratis parkering rett utenfor døren.

Pris honnør 1180,-

Påmelding på sms til 40524220

 

Føler du deg for gammel til å trene? Kunne du tenkt deg å komme i form, bli sterkere, få bedre balanse? Yoga kan tilpasses alle nivå og i dette kurset bruker vi stol til å sitte på eller støtte oss til, vi bruker god tid i overgangene og tar oss pauser når vi trenger det. På den måten kan du trygt delta på et kurs som hjelper deg å bli sterkere, få bedre balanse og  økt bevegelighet.

Vi er aldri for gamle til å komme i form, slik er kroppen helt fantastisk.

Bli med på kurs og få ny energi sammen med andre på dagtid i et hyggelig lokale med inngang bakkeplan på Reppe Søndre. 

Familie Yoga

Oppstart 19.september 

Tid: torsdager 18.45-19.30

Kurs over 8 ganger

Sted Osvegen 60. Gratis parkering.

Pris 1630,- for 1 voksen og 1 Barn

Påmelding på sms til 40524220

Dette kurset er satt sammen så voksen og barn kan gjøre yoga sammen.

Kurset passer for barn fra 5-8 år. Vi gjør øvelser, har noen historier, litt fokus på følelser og det å finne ro i seg selv når det er mye som skjer rundt en. Noen øvelser gjøres sammen med voksen de har med og noen ganger et annet barn i gruppa, men mest gjør vi øvelser på egen matte.

Dette er et veldig fint kurs for å øke tilstedeværelse, gi en følelse av ro og mestring og for å huske at vi er bra nok som vi er. Vi jobber litt balanse, litt styrke, litt utfordringer, litt pust og alt gjennom lek og historie.

Passer alle nivå.

Yang Yin Yoga - Yoga mot stress

Oppstart 19.september

Tid: torsdager kl 20.00 - 21.00

Kurs over 8 ganger.

Sted Osvegen 60. gratis parkering.

Pris 1630,-

Påmelding på sms til 40524220

Dette har blitt et veldig populært kurs, fordi det hjelper mange å oppleve mer ro samtidig som kroppen får jobbet litt. Første del av timen er dynamisk yoga, solhilsner, stående stillinger, balanse, kjerne og pusteøvelser. I andre del av timen er målet å gi mest mulig slipp på kroppen, hjelpe kroppen ut av adrenalin tilstand, aktivere det parasympatiske nervesystemet som har størst betydning for kroppens indre miljø.

 

Vi låser opp for litt grundig "housekeeping" rett og slett, bare ved å bruke pusteteknikk og avspenningsteknikker for å aktivere riktig del av det autonome nervesystemet. Vi tøyer godt i muskler og bindevev, og har etter timen jobbet oss gjennom kroppen med dynamisk varmende praksis og beroligende kjølende yin.

Fredags Yoga - Funky Friday

Oppstart 20.september

Tid: fredager 10.00-11.00

Sted Osvegen 60. Gratis parkering.

Kurs over 8 ganger

Påmelding til 40524220

Pris 1630,-

 

 Yoga på dagtid for deg som er fleksibel på tid og har lyst til å kickstarte helga med deilig yogaflyt til musikk. Vi spicer opp praksisen med lek og litt utfordringer, bruker forskjellig type musikk ( ikke bare pling plong zen spa).. Dette er en gøy time for deg med litt erfaring, som klarer å henge med på solhilsen og er kjent med yogapust og har lyst til litt forandring og litt mer morro i praksisen. Timen blir basert på Play & Flow og Absolute Fun prinsippene, som har oppstått blandt deltakere hos meg gjennom flere år , og de betyr rett og slett lek for voksne, og yoga trenger ikke bare være alvorlig. En lekende inngang til helga.

Velkommen til deilig yogaflyt for kropp og sinn.

For deg som har nok alvor i hverdagen :)