Kontakt

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©ore & Heart til evig tid

Yogalåven Engelsåsen Gård

En del av tilbudet på Engelsåsen gård, les mer om gården her:

Bli med på 90 min intro til yang yin yoga søndag 22.mars kl 13.00 på Yogalåven på Engelsåsen gård. Pris 280,-

 

Passer nybegynnere og deg som har gjort litt yoga fra før. (25.mars har vi oppstart av 8 ukers kurs) Her får du prøve en kombinasjon av mild dynamisk yoga med pust, styrke og balanse-øvelser, samt dype strekk og avspenning med yin yoga. Du trenger egen matte og bevegelig tøy for å delta. Første del av session forbereder nervesystemet vårt til enklere å roe ned når vi kommer til yin delen av timen. Bli med og lær litt om hvordan de forskjellige teknikkene vi bruker hjelper oss ut av adrenalin tilstand og inn i en deilig ro, samt hvordan denne roen faktisk kan hjelpe både immunsystemet ditt og bremse aldring i kroppen. Yoga er en gammel form for pleie av kropp og sinn, og vi bruker fysiske øvelser til å styrke kroppen og øke smidighet, samt pust og avspenning for å lande, føle mer ro, kanskje få bedre nattesøvn og jevnt over bare får det bedre.

Spørsmål og påmelding sendes på sms til 40524220.

Velkommen til yogakurs på låven. Engelsåsen 389, Jonsvatnet.

YANG YIN YOGAKURS OG INNGANG YOGA PÅ NETT 3 MD

Introtilbud til 1630,-

Da får du gratis nettyoga til en verdi av 799,- i tillegg

Yang tin Yogakurs over 8 ganger fra onsdag 25.mars på yogalåven kl 18.00 - 19.15

Pris 1630,-

Vi bruker dynamiske øvelser til å varme og styrke kroppen, øke sirkulasjon, jobbe med balanse og smidighet i første halvdel av timen, før vi går over til yin.

Yin yoga går på dype strekk og avspenning, og kroppen er gjennomarbeidet og varm, og du føler en god ro og flyt før vi starter med yin delen. Det magiske med denne kombinasjonen, er at du får alt det gode fra dynamisk yoga samt er bedre forberedt til å nå inn dypere i nervesystemet med puste og avspenningsteknikker gjennom siste del av timen.

Teknikkene vi bruker hjelper kroppen ut av adrenalin tilstand, og dermed får den ro til "forefallende husarbeid" som hjelper immunsystemet, som hindrer tidlig aldring grunnet stress og som gir oss mere overskudd, bedre fokus og mere ro.

Du trenger egen yogamatte og bevegelig tøy for å være med på kurset.

Om du ønsker å bruke nett tilbudet, trenger du en FB profil.

Spørsmål og påmelding sendes på sms til 40524220.

Husk bindende påmelding.

Velkommen til yogakurs på låven. Engelsåsen 389, Jonsvatnet.